BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOC DE L'AMPA DEL CEIP LES MORERES DE FLAÇÀ

Aquest és un espai per mantenir-vos informats i informades de les coses que passen a la nostra escola. Us convidem a participar-hi amb els vostres comentaris i suggeriments.

dimecres, 25 de febrer de 2009

DEFENSA PERSONAL PER A DONES

Des de l'ajuntament de Flaçà ens informen de l'organització del taller de DEFENSA PERSONAL PER A DONES, indicant-nos que no hi ha cap problema per no pertànyer a Salt, ja que el nostre ajuntament està inscrit en el Pla per l'Igualtat del Gironès.


Us Informem que el Consorci de Benestar Social i l'Ajuntament de Sarrià de Ter, han organitzat un taller pràctic gratuït de "DEFENSA PERSONAL PER A DONES" que serà impartit per l'entitat GIRONA JUDO.

L'objectiu del taller és conèixer els elements de bloqueig que actuen en les dones davant de situacions viscudes com a perilloses, i donar estratègies per a l'autoprotecció i defensa així com poder detectar situacions de perill i perdre la por a intentar protegir-se.

Durant el taller es tractaran entre d'altres, els següent punts.

- Fenòmens fisiològics i de conducta

- Tipus de conflictes i persones agressoress.

- Motivacions de la persona agressora

- Afrontament de les situacions de conflicte

- Accions contra la integritat física. Conceptes i tipus de lesions

- Role Playing: situacions reals i aplicació pràctica

- Tècniques de defensa personal bàsiques per a persones no expertes

Els tallers són impartits per un equip especialitzat de l'associació Girona Judo, entitat experta en defensa personal i consta de 5 sessions pràctiques de 2 h cadascuna que es faran els dijous 12, 19 i 26 de març i 2 i 16 d'abril,d e 7 a 9 del vespre a "LA COOPERATIVA", Plaça Renaixença S/N, a Sarrià de Dalt . A cada sessió hi ha una part teòrica i una pràctica. El taller es dirigeix a totes les dones majors de 18 anys

Per inscripicions o més informació envieu un mail a : siad@girones.cat o truqueu al telèfon 972201962 de 9 a 14 hores.

Teniu temps fins al 10 de març

Cordialment

Marta Ballester

SIAD Gironès Salt