BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOC DE L'AMPA DEL CEIP LES MORERES DE FLAÇÀ

Aquest és un espai per mantenir-vos informats i informades de les coses que passen a la nostra escola. Us convidem a participar-hi amb els vostres comentaris i suggeriments.

dimarts, 14 d’abril de 2009

MATRICULACIÓ EN LÍNIA A L'ESCOLA DE MÚSICA DEL GIRONÈS

L’Escola de Música del Gironès inicia la matriculació en línia.

La matriculació en línia consisteix en formalitzar la inscripció de manera telemàtica. És a dir, qualsevol persona que vulgui matricular-se a l' EMG, que no sigui alumne del curs actual, solament podrà fer-ho mitjançant el procediment telemàtic. La persona interessada haurà de connectar-se a Internet i accedir al lloc web de l' EMG (www.emg.cat) i clicar a l' enllaç del procés de matriculació. En aquest enllaç li apareixerà el nou formulari de matriculació i haurà d' omplir, com a mínim, tots els camps obligatoris per matricular-se. En posterioritat aquesta matrícula li serà validada.

Aquesta nova eina pretén aprofitar la potencialitat de les NTI i situar aquesta Escola en el context de la societat actual demandant de serveis digitals. Aquesta nova mesura facilita el procés de matriculació de totes les persones interessades sense haver-les de sotmetre a restriccions horàries i espacials; minimitza el consum de paper com a mesura mediambiental; permet disposar de les dades de matriculació de manera instantània i àgil; i optimitza els recursos de les administracions implicades facilitant la gestió del procés de matriculació.

Així, doncs, el termini de matriculació s' obrirà el dia 1 de maig i es clourà el 31 de maig. Si algun ciutadà té cap mena de dubte els nostres serveis administratius i pedagògics estaran al seu servei al telèfon 972 213 262 de les 10 a les 2 del migdia.