BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOC DE L'AMPA DEL CEIP LES MORERES DE FLAÇÀ

Aquest és un espai per mantenir-vos informats i informades de les coses que passen a la nostra escola. Us convidem a participar-hi amb els vostres comentaris i suggeriments.

dimecres, 6 d’octubre de 2010

VOLUNTARIAT PER AL BANC D'ALIMENTS DE GIRONA

Benvolguts,

Des del Banc d´Aliments de Girona i Comaques, cerquen VOLUNTARIS URGENTS , en motiu de la GranCampanya de Recapte d´Aliments a Catalunya que es celebrarà els dies 12 i 13 de novembre del 2010.

La tasca a realitzar per part de voluntaris d´entitats i persones sensibilitzades en col.laborar,és simplement estar a l´entrada d´uns supermercats ja determinats de Girona i Comarques a repartir quan entri la gent a comprar, una bossa de plàstic que després, la persona que l´ha rebuda, al sortir la pot deixar amb algun producte de menjar al Voluntari. Això és del què es tracta la Campanya i m´han comentat els responsables que necessiten moltes i moltes mans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Els interessats en col.laborar cal que es posin en contacte:

Gran Recapte 2010

Fundació Banc dels Aliments de les Comarques de Girona

Lluitem TOTS contra la fam d'AQUI

Tel. 972 223 463

Rutlla, 22, 17002 Girona

bancdalimentsgirona@gmail.com

www.bancdelsaliments.org

*Pregariem fer la màxima difusió i les entitats que tingueu delegacions a la provincia els feu arribar el comunicat i els particulars en col.laborar es posin en contacte amb l´adreça anterior el més aviat possible.

Gràcies

Cristina Esteve i Bosch

Tècnica Unitat Territorial de Girona

Hotel Entitats.C/Rutlla,20-22.17002 Girona

Tel. 972 227911

girona@federacio.net

www.federacio.net